T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

Adana Büyükşehir Halk Ekmek Fabrikası Çalışanlarına “Hijyen Eğitim Kursu” Düzenlendi

Yayın Tarihi : 11.03.2020

Adana Büyükşehir Halk Ekmek İşletmeleri ve bunlara bağlı Ekmek Büfelerinde çalışan toplam 571 üretim, satış ve dağıtım personeline yönelik olarak, "Türk Gıda Kodeksi Ekmek ve Ekmek Çeşitleri mevzuatı ile sair mevzuat, ekmek yapım teknolojisi, gıda işyerlerinde uygulanması gereken hijyen kuralları ve ekmek israfı" konularında eğitim düzenlendi.

Eğitim, Bakanlığımız ve Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında 18.01.2017 tarihinde yenilenmiş olan protokol gereğince Adana Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından organize edilmiş olup, İl Müdürlüğümüz Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü kontrol görevlileri Ayten GÜRSEL KARAÖMERLİOĞLU, Ertan GÜLNAR ve Zuhal POLATÖZ tarafından eğitim verildi.